Kam cestujú tento rok známe tváre?

Kam cestujú tento rok známe tváre?

Lula Gachulincová zdolala tatranský štít

@llnzz sa rozhodla absolvovať 4-hodinovú turistiku a zdolala tak svoj prvý štít – Rysy (2 503 m. n. m.). Vo Vysokých Tatrách nevynechala ani nádherný výhľad na 7 tatranských vrcholov z najvyššie položenej veže Tatras Tower, ktorá sa nachádza neďaleko Štrbského plesa.

Andrea Verešová si užívala santorinské západy slnka

@andreaveresovaofficial dostala k narodeninám ten najkrajší darček – výlet na nádherný grécky ostrov Santorini, ktorý je známy svojimi dedinkami na vysokých skalách s malými modro-bielymi domčekmi. Západy slnka sú tu vraj naozaj nádherné.

Simona Krainová zvolila malý, no čarovný ostrov

@simonakrainova vymenila klasické prímorské destinácie za najvýchodnejší z Kanárskych ostrovov – Lanzarote. Nachádzajú sa tu stuhnuté lávové rieky, lávový štrk a pláže s čiernym lávovým pieskom, ale tiež vinice, z ktorých pochádza výborné víno. Najlepšie investované peniaze sú podľa Simony peniaze investované do zážitkov. Môžeme len súhlasiť.

Markéta Konvičková po roku na tom istom mieste

@marketakonvickova sa tento rok vrátila aj s manželom na rovnaké miesto v Chorvátsku, no tento raz nie vo dvojici, ale v trojici, aj s ich dcérkou Amálkou. Každé ráno vraj absolvovali 4 km prechádzku na kávičku a jej muž sa nachodil denne aj 15 km s kočíkom.

Soňa Skoncová sa nadýchla tatranského vzduchu

@sonaskoncova si pribalila na výlet vo Vysokých Tatrách aj nového člena posádky – synčeka Robka, ktorý všade rozdával úsmevy a mal rozžiarené očká zo spoznávania nových vecí. Absolvovali aj prvú minitúru v trojici – smerom na Hrebienok a pokračovali k Bilíkovej chate.

Zuzana Belohorcová si dopriala svoju srdcovku

@zuzanabelohorcova s manželom vzali svoje deti prvý raz do romantického mesta, ktoré pláva na vode, teda do Benátok. A vraj to stálo za to. Pochodili pamiatky, ale nevynechali ani plavbu na gondole.

Iveta Kindlmanová cestuje, aby jej neutiekol život

@iveta_kindlmanova si užila pracovnú dovolenku na najväčšom gréckom ostrove Kréta. Jeho pláže sa rozprestierajú na viac ako 160 km a sú naozaj krásne. V kultúre, umení aj v jedle je tu cítiť niečo z talianskeho, ale tiež z arabského sveta. Treba skúsiť. Veď na konci života nebudeš spomínať na to, ako si sedela v kancli alebo kosila záhradu.

Tatiana Žideková a krásy Tirolska

@tatianazidekova zavítala nielen do Chorvátska, ale aj k našim rakúskym susedom, do strediska Kitzbühel. Okrem pracovných povinností si užila tiež turistiku s rodinkou a dcérka Vaneska tu oslávila svoje druhé narodeniny.