6 naj účesov nie len na Silvestra

6 naj účesov nie len na Silvestra

Aj keď sa tento rok bujaré večierky konať nebudú, neznamená to, že musíš chodiť celý deň neučesaná a v pyžame. Dopraj svojmu telu starostlivosť, ktorú si zaslúži a potom hop do šiat, ktoré vyťahuješ len pri špeciálnych príležitostiach. K nim ešte make-up a dokonalý účes, nech z teba tvoj drahý nespustí oči.

Skúsiť môžeš napríklad tieto účesy:

Krátke rozcuchané vlasy

Si vystrihaná na krátko? Skvelé! Aj krátke vlasy sú sexi a nesmierne ženské. Skús si ich rozcuchať jemne dohora ako herečka Halle Berry v bondovke Dnes neumieraj a budeš hviezdou večera.

 

Konský chvost

Vyčeš si vlasy do vysokého konského chvosta, zopni gumičkou, ale jeden prameň vlasov nechaj voľný. Ten omotaj okolo gumičky a zopni pod ňou sponkou, aby si dosiahla elegantnejší look. Cop si môžeš nechať buď rovný, alebo ho jemne natupírovať.

Vintage vlny

Perfektný účes pre oslavy akéhokoľvek druhu. Elegantné, lesklé vlny sú vhodné najmä pre stredne dlhé až dlhé vlasy. Na prikrášlenie môžeš, no nemusíš použiť čipkovanú či perlovú čelenku.

 

Ležérne vlny

Hodia sa naozaj každej žene a nevyžadujú veľa práce. Docieliť ich môžeš kulmou, ale tiež natáčkami a potom vlasy jemne rozcuchaj tak, aby si dosiahla tzv. plážový look.

Rozpustené vlasy

Komplikovaný styling sa nechce robiť nikomu. Teraz frčí aj nedokončený účes v štýle „neriešim“. Čiže očesať, trochu natupírovať, prebehnúť lakom a máš hotovo.